Mottó

A hosszú távú üzleti érdekeket csak a tisztességes, megbízható, korrekt munkavégzés biztosíthatja. Társaságunk a 29. éves fennállását a magas műszaki színvonalú, megbízható és a piacon megfizethető, kedvező árképzésének köszönheti.


Tevékenységünk, működésünk során legnagyobb reklámerővel a megbízható és minőségi munkavégzés bír. Éves megrendelés állományunk döntő többsége (körülbelül négyötöde), a korábbi megrendelőink közül kerül ki. Ezek a korábbi rendszerek továbbfejlesztéseiben, átalakításaiban és bővítéseiben öltenek testet. Nagyon nehéz a növekvő konkurencia mellett eredményesen talpon maradni. Különös tekintettel a külföldi magántőke és beruházások erősödésével. Ez utóbbi még magasabb színvonalú szakmai követelményeket és szállítási, vállalási kondíciókat jelent.


Társaságunk a piaci igények változásának követésére folyamatosan emelte az elkészített, illetve beépített hardver elemek műszaki színvonalát, alkalmazza a korszerű szoftverfejlesztési rendszereket, megoldásokat. Például felhő alapú szolgáltatások, on-line monitorozás, és más informtaikai rendszerek felé történő kapcsolódás (ERP, CRM, ... stb.). Nyitottak vagyunk minden olyan szakmai és üzleti kapcsolat kialakítására, mely a fenti elvek megvalósítását célozza és a kölcsönös előnyök alapján nyugszik.