Profil

A Társaság 1990. január 1-jén kezdte meg működését. Így ma már 29. éve van jelen a hazai és részben az európai piacon, versenyszférában.

Kezdetben elsősorban takarmánykeverő üzemek számítógép alapú folyamatvezérlését oldottuk meg. Ez a későbbiekben számos más szakterületen alkalmazott, a vezérléstechnikai és széles körben felmerülő felhasználói igényeket kielégítő szoftveres megoldásokkal bővült.

Az utóbbi esetre tipikus példa az ún. Telephelyforgalmi rendszerünk. Ezen alkalmazásaink különféle azonosító eszközök alkalmazásával biztosítja azt, hogy a jellemzően elektronikus hídmérlegeken zajló anyag és áruforgalmat be- és kiléptesse, vezérelje, dokumentálja, és magasabb szintű rendszernek (pl. Vállatirányítás) átadja.


Felépítés

Társaságunk tipikus kisvállalkozás. Tevékenysége elsősorban a szellemi érték hozzáadásában nyilvánul meg. Így alapvetõen a rendszereink fejlesztéséhez és elkészítéséhez szükséges egyedi hardver elemek és a rendszereket működtető folyamatvezérlő szoftverek fejlesztését végezzük. Az adott munkák kivitelezéséhez természetesen számos társat és alvállalkozót veszünk igénybe, kapcsolunk be munkánkba (erősáramú vezérléstechnika, járulékos technológiai, építészeti munkálatok végzése, speciális szoftvermodulok beintegrálása). Az elmúlt évek során országszerte számos kivitelezővel, tervezővel fővállalkozóval, illetve cégek, márkák képviselőivel kerültünk üzleti, illetve munkakapcsolatba.


Gazdasági adatok

A Társaság 1990-ben két magán és egy jogi személy alapításával jött létre, 1,2 millió Ft törzstőkével. Ma két magánszemély tulajdonosa van, a jegyzett tőkéje 3 millió Ft és a saját vagyona meghaladja a 26 millió Ft-ot. Gazdálkodása kivétel nélkül minden évben nyereséges volt.